Бившият световен шампион в тежка категория Ивендър Холифийлд обяви, че

...
Бившият световен шампион в тежка категория Ивендър Холифийлд обяви, че
Коментари Харесай

След Майк Тайсън, и Холифийлд се качва отново на ринга

Бившият международен първенец в тежка категория Ивендър Холифийлд разгласи, че ще се завърне на боксовия кръг. 57-годишният американец разкри желанието си в обществените мрежи. Той ще се включи в няколко демонстративни мача, парите от които ще отидат за благотворителната акция Unite 4 Our FIght.

" Готови ли сте? Моментът, който всички чакахте... Шампионът се завръща! Искам да разглася, че се завръщам на кръга. Ще се боксирам в демонстративни мачове в поддръжка на една чудесна идея ", написа Холифийлд. - Нашата акция има за цел да обезпечи на студенти нужните средства за развиването и образованието им ".

Are you ready? The moment you've all been waiting for...
The Champ is back! I'd like to announce that I will be making a comeback to the ring. I will be fighting in exhibition matches for a great cause: #Unite4OurFight. Learn more: https://t.co/dfSo0HvV2O pic.twitter.com/8PfrzalHty
— Evander Holyfield (@holyfield) 6 май 2020 година Мнозина към този момент чакат Холифийлд да излезе в мач против огромния си противник Майк Тайсън, който преди по-малко от месец също заяви, че ще взе участие в дуели с благотворителна устременост.

Холифийлд и Тайсън се срещнаха два пъти през 90-те, като вторият мач посред им влезе в историята със скандалната демонстрация на Звяра, който отхапа част от ухото на своя противник. По-късно двамата се сдобриха и през днешния ден са в отлични връзки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР