Бившият световен шампион в тежка категория Антъни Джошуа ще се

...
Бившият световен шампион в тежка категория Антъни Джошуа ще се
Коментари Харесай

Антъни Джошуа и Дилиан Уайт ще се бият на 12 август в Лондон

Бившият международен първенец в тежка категория Антъни Джошуа ще се изправи против едно от огромните имена в дивизията Дилиан Уайт в лондонската зала " О2 " на 12 август. Това ще бъде втори конфликт сред английските противници, като преди близо осем години Ей Джей победи Уайт с тежък нокаут в седмия рунд.


За Джошуа това ще бъде втори мач през годината, откакто при започване на април победи американеца Джърмейн Франклин по точки. Преди това той записа две следващи загуби от сегашния първенец Олександър Усик. Балансът на Ей Джей в професионалния бокс е 25 победи (22 нокаута) и 3 загуби. От своя страна Уайт има 29 триумфа (19 нокаута) и 3 провали. Той също записва победа над Франклин в последния си мач, който се играе в края на ноември предходната година, а преди този момент бе спрян от другия първенец в категорията Тайсън Фюри.

" От самото начало на годината споделих, че концепцията ми е да бъда деен. Ще бъда подготвен за багра, желая да си свърша работата ", сподели Джошуа, който като има загуба от Уайт при дилетантите през 2009. " Нямам самообладание още веднъж да се кача на кръга в " О2 ". Това ще бъде война. Резултатът е 1:1, тъй че това ще дефинира крайният резултат ", показа Уайт.

Вчера стана ясно, че международният първенец Олександър Усик също ще се бие през август. Той ще пази поясите на WBO, WBA и IBF против британеца Даниел Дюбоа на 26 август във Вроцлав, Полша. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР