Бившият световен шампион в тежка категория Антъни Джошуа призна, че

...
Бившият световен шампион в тежка категория Антъни Джошуа призна, че
Коментари Харесай

Джошуа: Мразя Уайт, но съм за него срещу Фюри

Бившият международен първенец в тежка категория Антъни Джошуа призна, че ще поддържа Дилиан Уайт в мача му за международната купа против Тайсън Фюри, който ще се организира на 23 април на стадион " Уембли " в Лондон.

Уайт ще получи първия си късмет за международната купа при най-тежките в дуел с Циганския крал, като той ще има поддръжката и на Ей Джей, чийто реванш с Александър Усик е под въпрос, откакто украинецът отпътува за родината си, с цел да взе участие във войната с Русия. " Мразя Дилиан и желая в скоро време да му смажа главата, само че ще го поддържам в този мач. Давай, Дилиан, с теб съм. Уайт би трябвало да е подготвен да се бие 12 рунда и да търси тялото на Фюри с ударите си. Надявам се да тренира крепко и да не подценява Тайсън. Това му е първият късмет за международната купа, тъй че чакам да е по-мотивираният от двамата ", разяснява Джошуа, който преди години нокаутира Уайт.

В същото време Фюри, който няма загуба на професионалния кръг, още един път загатна, че това може да е последният мач в кариерата му. " Какво повече мога да печеля, с изключение на пари? След този мач към този момент ще съм спечелил над 100 милиона $. Ако изхарча толкоз доста пари, не заслужавам повече. Знам, че Майк Тайсън е пръснал половин милиард, а Ивендър Холифийлд - 400 млн, само че аз не пребивавам техните лъскави животи. Аз пребивавам в Моркамб, Ланкашър. Тук животът е на ниска цена. Никога не мога да изхрача парите, които имам ", показа първенецът при най-тежките.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР