Бившият световен шампион в тежка категория Антъни Джошуа прие предизвикателството

...
Бившият световен шампион в тежка категория Антъни Джошуа прие предизвикателството
Коментари Харесай

Джошуа към Фюри: Ако си сериозен, ще бъда там през декември

Бившият международен първенец в тежка категория Антъни Джошуа одобри предизвикването на сегашния отличник в дивизията Тайсън Фюри за конфликт сред двамата преди края на годината.

Циганския крал насочи публично предизвикателство към Джошуа, откакто другият първенец в категорията Олександър Усик съобщи, че няма по какъв начин да се върне на кръга преди идната пролет, защото има да лекува остарели контузии.

" Мисля, че всички знаете, че ще се удрям в идващите месеци. Преди да разглася своя противник, би трябвало да кажа нещо. Антъни Джошуа, знам, че ти загуби от Усик и сега си без пояси, само че желая да ти дам късмет да се биеш с мен за купата на WBC. Ако проявяваш интерес, ще ти кажа датата и мястото и дано потанцуваме. Битката на Британия за международната купа на WBC. Кажи ми в случай че офертата те интересува, в случай че не - ще избера различен противник ", съобщи Фюри.

Джошуа отговори на своя съотечественик в Туитър. " Не вземам участие в онлайн полемики, в случай че си сериозен, свържи се с 258mgt (мениджърите му), а аз ще бъда подготвен през декември. Толкова ". По този метод наподобява все по-вероятно боксовите почитатели най-сетне да получат дълго чаканата борба сред Фюри и Джошуа. Двамата британци бяха покрай конфликт преди година, само че тогава Световният боксов съвет (WBC) подреди на Фюри да се изправи за трети път против Уайлдър.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР