Бившият световен шампион в тежка категория Анди Руис направи сериозна

...
Бившият световен шампион в тежка категория Анди Руис направи сериозна
Коментари Харесай

Анди Руис се завърна на голямата сцена с победа над Луис Ортис

Бившият международен първенец в тежка категория Анди Руис направи сериозна поръчка още веднъж да се бори за купите в категорията, откакто победи ветерана Луис Ортис с единомислещо решение в конфликта им в Лос Анджелис.

Роденият в Калифорния Руис, който е с мексикански генезис, смъкна противника си три пъти в нокдаун, с цел да заслужи триумфа в очите и на тримата съдии край кръга.

Победата обаче пристигна мъчно за Руис, който през лятото на 2019 година шокира боксовия свят като нокаутира международния първенец Антъни Джошуа. 43-годишният Ортис бе задоволително деен, с цел да тормози противника си, като осъществя 78 удара против 76 за Руис, въпреки и при доста по-нисък % на успеваемост (18/26).

" Беше мъчно. Ортис е боец, който удря крепко. Свърших страхотна работа да го надиграя. Показах повече класа от нормалния си бокс, в който единствено нападам ", показа Руис след 35-ия си триумф в 37 мача на професионалния кръг.

Двубоят бе изгледан онлайн от някогашния международен първенец Дионтей Уайлдър, който се качи на кръга да поздрави двамата боксьори след мача.

. backstage, showing Luis Ortiz support before he steps into the ring with Andy Ruiz.
— Premier Boxing Champions (@premierboxing)

" Надявам се той да победи Хелениус през октомври, двамата сме в една организация. Нека създадем този мач ", сподели Руис по отношение на предстоящ конфликт с Уайлдър.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР