Бившият световен шампион по бокс в тежка категория Майк Тайсън

...
Бившият световен шампион по бокс в тежка категория Майк Тайсън
Коментари Харесай

Тайсън иска да се бие с Холифилд и Люис тази година

Бившият международен първенец по бокс в тежка категория Майк Тайсън разкри, че се пробва да провежда демонстративни мачове с огромните си противници Ивендър Холифилд и Ленъкс Люис като задачата му е и двата дуела да се състоят до края на годината.

54-годишният Тайсън изненадващо се завърна на кръга в края на предходната година, с цел да се изправи против Рой Джоунс-младши в показателен мач, приключил наедно. Срещата притегли сериозен интерес, а задачата на Тайсън е да провежда два още по-интригуващи мача, които да генерират големи доходи.

"Искам Холифилд, желая Ленъкс Люис, и то тази година. Искам и двамата и мисля, че може да стане тази година. Ако съумея да направя тези два мача, мисля, че ще приключа. Ще мога да приключа и да си пребивавам живота. И то приказваме единствено за демонстративни мачове. Ще разбия личните си върхове с демонстративни мачове ", разяснява Тайсън.

Тайсън загуби международната си купа след нокаут от Холифилд през 1996 година, а на реванша идващото лято бе дисквалифициран, откакто отхапа парче от ухото на противника си. През 2002 година американският боксьор се изправи против Люис и бе нокаутиран от британеца в осмия рунд.

Тайсън добави, че в случай че не успее да провежда мач с Холифилд или Люис, то би се изправи в показателен мач против сегашния международен първенец при най-тежките в една от версиите Тайсън Фюри.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР