Бившият световен шампион по бокс в полусредна категория Флойд Мейуедър

...
Бившият световен шампион по бокс в полусредна категория Флойд Мейуедър
Коментари Харесай

Стреляха по световния бокс шампион Флойд Мейуедър

Бившият международен първенец по бокс в полусредна категория Флойд Мейуедър е попаднал под обстрел от незнайни лица, оповестиха американските медии. Кортежът на Милионера, както е прочут Мейуедър, е бил формиран от три автомобила и се е прибирал от нощен клуб в Атланта. По пътя против колоната е бил открит огън от различен автомобил. Мейуедър е незасегнат, само че е потърпевш един от неговите бодигардове - Грег ла Роса, който има рана в крайници и е настанен в болница.

Полицията още няма изясненост кои са нападателите и каква е повода за въоръжената офанзива. Смята се обаче, че тя не е инцидентна. 

Присъствието на един от най-богатите спортисти в света в нощния клуб не е било загадка. Той промотира появяването си посредством обществените медии, същото направиха и от заведението. Освен това, в интернет се появиха фрагменти от празненството, на които се вижда по какъв начин от компанията на Мейуедър се забавляват, като хвърлят пари във въздуха, а до тях има вана, цялостна с бутилки шампанско.

Флойд изигра последния си мач през август предходната година, когато победи с механически нокаут ММА зевздата Конър Макгрегър. Двубоят донесе на Мейуедър 350 млн. $. В цялата си професионална кариера той няма нито една загуба, а 27 от 50-те му победи са с нокаут. В последните седмици настойчиво се приказва, че Милионера ще се завърне в спорта за мач по разпоредбите на Смесените бойни изкуства. Той към този момент води договаряния с президента на UFC Дейна Уайт.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР