Бившият световен шампион по бокс в осем различни категории Мани

...
Бившият световен шампион по бокс в осем различни категории Мани
Коментари Харесай

Пакяо заговори за реванш срещу Мейуедър

Бившият международен първенец по бокс в осем разнообразни категории Мани Пакяо счита, че съществува огромна възможност за реванш с някогашния собственик на купите в пет категории Флойд Мейуедър. Двамата се изправиха един против различен през май 2015 година, а успеха с единомислещо решение на съдиите бе присъдена на Мейуедър.

“Съществува огромна възможност да има реванш, тъй като Флойд се връща в бокса. Той ще се бие през декември, а аз - през януари. Така че има огромни шансове през идната година да обсъдим провеждането на мач-реванш.

Трябва да се бием още веднъж, с цел да определим изрично кой е по-добрият. Защото в първия мач не стана ясно кой печели, защото той победи без да нанесе доста удари. Имах контузия на рамото, само че този път, в случай че има реванш, няма да има никакви оправдания и извинения”, съобщи Пакяо пред “Скай Спортс”.

По-рано Флойд Мейуедър подписа контракт за дебютен мач по разпоредбите на ММА, който ще се състои на 31 декември тази година. Следващият мач на Пакяо пък е на 19 през януари 2019 година против Ейдриън Брунър.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР