Бившият страж на националния отбор по футбол си купи чисто

...
Бившият страж на националния отбор по футбол си купи чисто
Коментари Харесай

Гаджето на Николета с поредна кола за 100 бона

Бившият пазач на националния тим по футбол си купи чисто нов „ Мерцедес “, с който пори улиците в Кипър, където сега рита.

Той е вманиачен почитател на тематика скъпи коли и въобще не си поплюва, щом си набележи нещо. Преди няколко години Михайлов – младши бе горделив собственик на „ Ламборгини “, чиято цена е равна на няколко жилището в София, писа „ България Днес “.

Михайлов има „ Мерцедес “-а от няколко седмици и настойчиво пази в загадка новата си облага. За скъпото возило го издаде гаджето му Николета Лозанова. Плеймейтката разгласява няколко фрагмента в обществената мрежа, на която се виждат кормилото и съвсем цялата сърцевина на колата.



Немският звяр на Ники М. е с цялостен пакет екстри и е много мощен. Той развива 100 км единствено за няколко секунди. С месечната си заплата от 20 000 евро на месец, която взема всеки месец от „ Омония “, вратарят вади парите за новата си кола за по-малко от половин година. Освен това синът на Боби Михайлов върти сполучлив бизнес с ресторант в кв. „ Бояна “.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР