Бившият старши треньор на Верея Стара Загора Олександър Севидов е

...
Бившият старши треньор на Верея Стара Загора Олександър Севидов е
Коментари Харесай

Изхвърлиха от футбола бивш треньор на "Верея"

Бившият старши треньор на " Верея " Стара Загора Олександър Севидов е осъден с отнемане от права за идващите 5 години поради присъединяване в скица за манипулиране на мачове.

Това решение взе Контролно-дисциплинарната комисия на Украйнската футболна асоциация.

Олександър Севидов бе показан като старши треньор на българския " Верея " на 18 януари 2019 година Няколко седмици по-късно обаче той бе освободен тихомълком дружно с множеството чужденци от закъсалия клуб.

Севидов е приет за отговорен след в допълнение следствие на случай от 2016 година. По това време той е бил треньор на втородивизионния " Мариупол " (тогава носещ името " Иличовец " ).
Треньор на " Верея " гори до живот за уредени мачове Олександър Севидов е апетитен за началник на скица за черно тото в Украйна
Отборът на Севидов бил обвинен за черно тото след мач от втора дивизия на шампионата против " Горняк-Спорт ". Букмейкъри алармирали на управляващите за залози в размер на към 275 хиляди $, което било безспорен връх за украинския футбол.

Наложеното на Севидов наказване включва възбрана за реализиране на всякаква футболна активност за 5 години, както и още 5 години условно по-късно с 2-годишен изпитателен период.

bTV приканва: останете си у дома!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР