Бившият старши треньор на Левски - Славиша Йоканович, беше уволнен

...
Бившият старши треньор на Левски - Славиша Йоканович, беше уволнен
Коментари Харесай

Динамо Москва освободи пътя на Славиша Йоканович към Левски

Бившият старши треньор на Левски - Славиша Йоканович, беше уволнен от поста си в Динамо Москва поради слаби резултати, заяви организация ТАСС, като се базира на члена на съвета на шефовете на клуба Дмитрий Гафин. Решението на управлението е било взето, а по-късно те са се срещнали със самия Йоканович и са му съобщили какво следва.

„ За идващия мач нашият тим ще бъде квалифициран от различен треньор. Ще имаме нов старши треньор “, разяснява Гафин пред ТАСС.

Заявление ФК «Динамо» Москва:

К следующему матчу нашу команду будет готовить новый главный тренер.

Все детайлности мы сообщим позднее.
— ФК «Динамо» Москва (@fcdynamo)
Решението на управата идва няколко часа откакто Динамо Москва отстъпи с 0:3 на Ахмат Грозни в среща от 27-ия кръг на локалната Висша лига.

54-годишният Йоканович беше назначен на поста през юни 2022-а година. Договорът на експерта беше за една година с варианти да бъде удължен или до края на акцията 2023/2024 или до края на 2024/2025 според от достиженията му.

Под управлението на сърбина, който има опит и в Англия, Динамо не се показва изключително добре. Той отпадна срамно в предварителните елиминации за Купата на страната от Акрон Толиати след осъществяване на дузпи, а в шампионата заема 7-о място с 42 точки. В идващия кръг „ синьо-белите “ имат градско дерби с Торпедо на своя стадион.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР