Бившият старши треньор на Барселона Луис Енрике е един от

...
Бившият старши треньор на Барселона Луис Енрике е един от
Коментари Харесай

Луис Енрике сред кандидатите за нов треньор на Севиля

Бившият старши треньор на Барселона Луис Енрике е един от главните претенденти за нов старши треньор на Севиля, оповестява радио „ Cadena SER “.

Ръководството на Севиля е в развой на намирането на нов ментор, откакто Едуардо Берисо бе уволнен поради слаби резултати.

„ Решението, което взехме бе доста мъчно и мъчително за всички нас. Едуардо е необикновен експерт и ние му желаем всичко най-хубаво, най-много да бъде здрав и да пребори рака. Ние обаче бяхме длъжни да вземем решение поради слабите резултати на тима в последните мачове. Трябваше да поемем отговорност и да вземем решения, с цел да продължим развиването на нашия план “, разяснява президентът на Севиля Хосе Кастро.

„ В контакт сме с няколко треньори, само че няма нищо съответно на този стадий. Имаме разнообразни разновидности, с които водим диалози. В идващите дни ще би трябвало да вземем дефинитивно решение на кой вид ще се спрем. Все още не сме се взели съответно решение “, добави Кастро.

Според информацията, от Севиля са влезнали в контакт с някогашния треньор на Рубин Казан и Малага Хави Грасия, както и с Хоакин Капарос.

Севиля безскрупулно уволни Берисо дни след интервенцията му

Според радио „ Севиля “, от клуба са водили начални договаряния с Лоран Блан и с Луис Енрике.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР