Бившият социалист Красимир Премянов и седесарят Стефан Софиянски се опитаха

...
Бившият социалист Красимир Премянов и седесарят Стефан Софиянски се опитаха
Коментари Харесай

Стефан Софиянски със сензационна атака срещу Бойко Борисов! Вижте в какво го обвини за януарските събития отпреди 10 години

Бившият социалист Красимир Премянов и седесарят Стефан Софиянски се пробваха да създадат равносметка на събитията от 10 януари 1997 година в предаването „ Още от деня ”. Според Софиянски митингите били спонтанни, а съгласно Премянов – планувани.
Бившият кмет на София не пропусна да изтъкне, че Жан Виденов дружно с Румен Гечев са стартирали приватизацията. Той уточни още, че тогавашният министър-председател бил срещу валутния ръб, който бил нужен поради банкрута на 8 банки.

Софиянски няколко пъти повтори, че когато Никола Филчев станал основен прокурор, декларирал, че всички вляво в Народното събрание са нарушители.

Бившият кмет обаче хвърли същинска бомба, когато влезе за червен картон на…Бойко Борисов! “Тогава от едната страна на барикадата бяхме ние, а от другата комунистите и Бойко Борисов! Той още си беше с партийна брошура. Нали знаете, че по тази причина в последните 10 години ни ръководят комунисти”, разяснява ни в чеп, ни в ръкав екс-премиерът.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР