Бившият собственик на Тотнъм, Джо Луис, избегна затвора, но ще

...
Бившият собственик на Тотнъм, Джо Луис, избегна затвора, но ще
Коментари Харесай

Бившият собственик на Тотнъм, 87-годишният Джо Луис, избягва затвора, тъй като плаща глоба от £4 милиона за търговия с вътрешна информация

Бившият притежател на Тотнъм, Джо Луис, избегна пандиза, само че ще заплати санкция от £4 милиона, откакто се призна за отговорен за търговия с вътрешна информация и обвинявания в интрига.

Британският милиардер, който купи надзорен дял в Спърс като мажоритарен притежател на ENIC Group през 2001 година, се призна за отговорен през януари по едно обвиняване за скрит план и две обвинявания за машинация с скъпи бумаги. В четвъртък 87-годишният Люис дойде във федерален съд в Ню Йорк с превръзка на окото и чифт тъмни слънчеви очила.

Той беше предпазен от медиите от защитата и държеше шал на лицето си, с непозната жена, която го покрива с палтото си. Тогава стана ясно, че Луис няма да бъде изпратен в пандиза, само че американският областен арбитър Джесика Кларк го осъди на санкция от 5 милиона $ (4 милиона паунда) и три години изпитателен период.

Бившият началник на Тотнъм е счита се, че коства £5 милиарда и се отхвърли от контрола над клуба от Висшата лига през октомври 2022 година Луис, роден и отгледан...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР