Бившият собственик на Локомотив Пд - Емил Наков - коментира

...
Бившият собственик на Локомотив Пд - Емил Наков - коментира
Коментари Харесай

Емил Наков: Ако има авторитет, Томаш трябва да напусне!

Бившият притежател на Локомотив Пд - Емил Наков - разяснява пред " Мач Телеграф " всичко, което се случва към клуба. Той съобщи, че в случай че има интервенция в решенията на треньора Александър Томаш, е редно той да си тръгне.

" Понякога се случва да се стигне до проваляне в последните секунди. Не бива да се вършат нещастия. Освен това отпред на Хебър е евентуално най-хубавият треньор в България в този миг - Любо Пенев. С оглед на това, което се написа непрекъснато за протичащото се в Локо Пд, мисля, че е напълно закономерно да се получи загубата в последния кръг от Хебър.

Не е прелестно всичко, което се написа. Христо Крушарски желае да оглави БФС и това в допълнение може би разводнява нещата. Александър Томаш самичък може да реши дали да остане отпред на отбора. Ако има престиж, при тази обстановка, би трябвало да напусне. Казвам го на база това, което се написа.

Не съм в кухнята на клуба, само че се приказва, че му продават футболисти зад тила и му споделят кой да играе и кой не. Това е интервенция в работата му. Той, в случай че не е склонен, е редно да си тръгне. Това не дава отговор на неговата философия. Бори се по верен метод да завоюва купи и медали. Никак не е прелестно това ", съобщи Наков.

" Треньорът има минимум виновност, че Хоркаш не е преподписал. Единствено Томаш би трябвало да дефинира дали даден състезател да играе, или не. Аз постоянно съм бил последовател на това да се дава късмет на младите момчета. Мисля, че би трябвало да се дава даже повече късмет на младоците. Конкретно в тази ситуация с Томов може да кажем, че в случай че Томаш по този начин е решил, то това е вярно.
 Томаш: Хебър цялостен мач нямаха обстановка пред нашата врата, само че вкараха два гола
Томаш: Хебър цялостен мач нямаха обстановка пред нашата врата, само че вкараха два гола

Наставникът на Локомотив (Пловдив) изрази разочарованието си

Никой не може да вини момчето за загубата. Но, в случай че има външна интервенция, не е прелестно. Сега следва значим мач с Крумовград. С оглед на игрите, които демонстрираха в първите два мача от полусезона, може да кажем, че се показват мощно.

Те ще се хвърлят сигурно. За Локомотив тази среща няма да е лесна. Дано всичко, което се написа в медиите и атмосферата към клуба, да не се отрази на футболистите. Дано треньорът да вземе най-правилното решение и момчетата да покажат мощна игра, с цел да се поздравят с трите точки. Не мисля, че Локо може да се бори за място в Топ 3 с тези разправии. Другите тимове ще се стабилизират задоволително. Не е загадка, че в клуба и с парите не са добре нещата ", приключи той.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР