Бившият собственик на Левски Тодор Батков се включи в празненствата

...
Бившият собственик на Левски Тодор Батков се включи в празненствата
Коментари Харесай

Тодор Батков: Преди 109 години е създадено едно от най-живите и истински неща в България

Бившият притежател на Левски Тодор Батков се включи в празненствата на " сините ". Футболният клуб Левски навършва 109 години през днешния ден.

" 109 години от формалното основаване на клуба. Както знаете, това се удостовери и от държавния списък, концепцията се е зародила три години по-рано. За това има документи. Явно учредителите са били прекомерно млади и не са могли да получат регистрация. Преди 109 години е основано едно от най-живите и същински неща в България. Създаден е клубът на народа. Не мога да разясня програмата на Наско Сираков. Имало е случаи и аз да не участвам, когато не съм бил в страната. Всички сме създали каквото можем и продължаваме да оказваме помощ ", показа Батков, откакто сервира цветя на " Могилката ", където е основан клубът преди 109 години.

" Обстановката в Левски не е добра, публиката би трябвало да се сплоти. Доколкото знам, а и в този момент приказвах с Даниел Боримиров, в съблекалнята всичко е обикновено, имаме нелоши футболисти. За страдание би трябвало да се борим за четвъртото място, с цел да си подсигуряваме най-малко бараж. Надявам се да дойдат по-добри времена. Искам да употребявам случая и да благопожелавам празника на всички левскари ", добави той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР