Бившият собственик на Левски Тодор Батков присъства на честването по

...
Бившият собственик на Левски Тодор Батков присъства на честването по
Коментари Харесай

Батков: Преди 109 години е създадено най-истинското нещо в България

Бившият притежател на Левски Тодор Батков участва на честването по случай 109-годишнината на клуба. Той се надява ситуацията при „ сините “ да се стабилизира “.
 Левски означи 109-ата си годишнина, Наско Сираков не участва на събитието Левски означи 109-ата си годишнина, Наско Сираков не участва на събитието
" 109 години от формалното основаване на клуба. Както знаете, това се удостовери и то държавния списък, концепцията се е зародила три години по-рано. За това има документи. Явно учредителите са били прекомерно млади и не са могли да получат регистрация. Преди 109 години е основано едно от най-живите и същински неща в България. Създаден е клубът на народа. Не мога да разясня програмата на Наско Сираков. Имало е случаи и аз да не участвам, когато не съм бил в страната. Всички сме създали каквото можем и продължаваме да оказваме помощ. Обстановката в Левски не е добра и публиката би трябвало да се сплоти. В тима ситуацията е естествена и има нелоши футболисти. За жал, би трябвало да се борим за четвъртото място, само че се надявам да дойдат по-добри времена. Условен лиценз значи лиценз. Това значи, че е обещано право за присъединяване, само че ще се следи обстановката. Този проблем ще се реши, само че би трябвало да се вкара някакъв ред. Това с Национална агенция за приходите е ексцес ".

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР