Бившият собственик на Левски Тодор Батков даде ексклузивно интервю пред

...
Бившият собственик на Левски Тодор Батков даде ексклузивно интервю пред
Коментари Харесай

Тодор Батков: Финансовото състояние на Левски е много тревожно, но не е фатално

Бившият притежател на Левски Тодор Батков даде извънредно изявление пред Българска национална телевизия за обстановката в " Синия клуб ", както и борбата за купата в Първа лига.

Пред нашата камера Батков бе безапелационен, че финансовото положение на Левски е доста обезпокоително, само че въпреки всичко не е съдбовно.

" Финансовото положение на Левски е доста обезпокоително, само че не е съдбовно. Левски е в сърцата на половината българи, тъй че в случай че успее да се стигне до сърцата на повече хора казусът ще се реши съгласно мен. 31 милиона не са чак толкоз доста. Когато аз си потеглих, мисля, че общо отговорностите към всички бяха 4 милиона ", стартира юрист Батков.

Собственикът на " сините " в интервала 2001-2015 година разяснява още и борбата за купата у нас, признавайки, че не желае ЦСКА да стане първенец и добави, че пред Левски задачата е квота за Европа.

" Няма да ми е прелестно, в случай че ЦСКА стане първенец. Не че бих бил благополучен, в случай че купата е при Лудогорец, само че въпреки всичко безконечният зложелател си е безконечен зложелател. За Левски е доста значимо да се класира за Европа. Засега вървят добре ", приключи Тодор Батков.

Цялото изявление с Тодор Батков гледайте в неделя (7 май) от 12.30 часа в предаването " Арена спорт " по Българска национална телевизия 1!



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР