Бившият собственик на ФК Хебър 1918 Борислав Даскалов обяви официално,

...
Бившият собственик на ФК Хебър 1918 Борислав Даскалов обяви официално,
Коментари Харесай

Бивш шеф на ФК Хебър: Върнах се оня свят!

Бившият притежател на ФК Хебър 1918 Борислав Даскалов разгласи публично, че се е откопчил от смъртоносна хватка на COVID-19. Той направи това посредством трогателно видео послание на персоналната си фейсбук страница.

Боби е към този момент вкъщи след съвсем един месец лекуване в интензивните отделения на столичната болница " Лозенец ", където в продължение на доста дни беше на О2, а в следствие и интубиран, наведен в медикаментозна кома поради тежката двойна пневмония, която засегнала 90 %-та от белия му дроб.



" Приятели, откакто се върнах от оня свят желая да си съветвам да не подценявате тази болест, наречена COVID-19 и за момент. Казвам ви го като нееднократен първенец по карате, който в никакъв случай през живота си не е доказвал цигара, не е лизвал алкохол. Аз до последно имах съвсем съвършени кръвни индикатори. По същия метод като доста хора аз подцених тази болест. Направих го за 4-5 дни първоначално, а идващите 28, които изкарах в Правителствена болница бяха такива, които не ги поисквам и на най-големия ми зложелател. Бях за 10 дни безусловно сред живота и гибелта. Това беше време, в което лекарите даже не можеха да кажат дали ще оживея. Вече съм уверен, че това е основано съзнателно да убива хора биологично оръжие. Изживях призрачен сън. Плувах 10 метра под вода, а в този момент не мога да направя 10 стъпки без да се задъхам ", показа тогавашният огромен предприемач и някогашен общински консултант в Пазарджик.

В умозаключение той благодари на всички лекари и спомагателен личен състав, взели присъединяване в лекуването му в болница " Лозенец ", както и на всички собствен близки и другари, които с позитивните си послания поддържали морално-волевите му качества на висота.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР