Бившият собственик на Ботеев (Пловдив) Георги Самуилов излезе с изявление

...
Бившият собственик на Ботеев (Пловдив) Георги Самуилов излезе с изявление
Коментари Харесай

Бившият собственик на Ботев Пд с изявление за случилото се в клуба, каза с какво ще се занимава

Бившият притежател на Ботеев (Пловдив) Георги Самуилов излезе с изказване във връзка последните събития в клуба. Ето какво споделя той:

" Уважаеми ботевисти,

Предизвикателствата, пред които сме изправени, са в действителност тествания на духа. Докато бях ръководител на Съвета на шефовете на ПФК " Ботев Пловдив " не срещнах задоволително съидейници и поддръжка. Сблъсках се с разцепление, което не води до нищо положително. Но това не ме разколеба, нито демотивира. За мен най-важно беше да се стабилизира финансово тимът, да покрия отговорностите и да осигуря стадион на обичания клуб. Всичко каквото съм заречен е изпълнено на 100%, тъй като си държа на името. Казаната дума и поетия ангажимент са устоите на достойнството. Така съм учтив!

Като предприемач се пробвах да повеждам футболна бизнес политика и в същото време да способствам за славата, достойнството и историята на ПФК " Ботев " Пловдив. Много пъти бях обиждан, вкарван в интриги, изслушван, само че не и чут. Затова не желая да се обръщам повече обратно. Гледам към бъдещето а то, както не един път съм казвал, е юношите на ПФК " Ботев Пловдив ".

Клубът има съществени млади гении и те би трябвало да бъдат насърчавани. Защото са поръчител за съществуването и триумфа на обичания ни тим. Оттук нататък ще съсредоточвам напъните си в тази посока, като задачата ми е да подпиша контракт за подпомагането на ДЮШ. Клубът ни има съществени млади гении и те би трябвало да бъдат насърчавани. Това е ангажимент, който постоянно съм възприемал драговолно. Така ще бъде и отсега нататък в името на просперитета на ПФК “Ботев” Пловдив.

Само " Ботев "!

С почитание,
Георги Самуилов efbet Лига 4 кръг, събота 29 август  Арда (Кърджали) 3:2краен резулат  Ботев (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР