Бившият служител на ДАНС Росен Миленов ще бъде издигнат за

...
Бившият служител на ДАНС Росен Миленов ще бъде издигнат за
Коментари Харесай

Бившият служител на ДАНС Росен Миленов ще бъде издигнат за президент

Бившият чиновник на ДАНС Росен Миленов ще бъде повдигнат за самостоятелен претендент за президент от предприемчив комитет. Той дава обещание да сътвори платформа, посредством която всеки жител ще може да дава хрумвания за ръководството на страната и да инициира референдуми.

Миленов се появи за първи път в общественото пространство през 2011 година, когато бе посетител на " Шоуто на Слави ".

В предаването той разгласи, че е напуснал ДАНС, тъй като е несъгласен с водената политика от тогавашния вътрешен министър и силов вицепремиер Цветан Цветанов. По това време Цветанов бе дясна ръка на премиера Бойко Борисов.

Росен Миленов изясни, че Цветанов е дискредитирал политически съперници посредством ДАНС. След като стана обществено прочут, Миленов се трансформира в един от главните представители по абсурда " Мишо Бирата ". Той обясняваше, че няма по какъв начин изтеклите записите на Бойко Борисов и Ваньо Танов да са манипулирани.

В края на предходната година Росен Миленов бе един от най-активно протестиращите жители против третото държавно управление на Бойко Борисов. Той провежда митинг пред ДАНС против противозаконното подслушване в страната.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР