Бившият служебен премиер Стефан Янев ще учреди партията си до

...
Бившият служебен премиер Стефан Янев ще учреди партията си до
Коментари Харесай

Стефан Янев учредява партията си до 10 дни

Бившият длъжностен министър председател Стефан Янев ще учреди партията си до 10 дни, разкри пред БНР Ралица Симеонова, която е част от екипа му. Това ще стане при започване на месец май. 

Тя уточни, че в новата политическа групировка ще бъдат събрани разпознаваеми лица, хора от разнообразни публични сфери, както и нови лица.

„ Искаме да обединим хора, които желаят по логичен метод да работят за страната си. Партията ще се нарежда в национално-консервативния бранш. Националният интерес би трябвало да бъде опазване на страната. Националният интерес би трябвало да подсигурява устойчивостта и успеваемостта на политическата система, да има възходящо развиване на стопанската система, да има устойчива обществена система, налично опазване на здравето “, съобщи тя. 

„ Ние сме срещу военна помощ за Украйна, тъй като това би ни направило страна в спора. Вече виждаме отрицателните резултати от несъответстващите дейности на сегашния кабинет “, добави Симеонова. 

Тя предвижда предварителни парламентарни избори и съобщи, че „ обединението показва некадърност да взема решение проблемите на жителите. Самата коалиция основава рецесии. Тя не сътвори нужните механизми за вътрешна съгласуваност “. 

Червени линии, по думите ѝ, водят до цинизъм, а политиката е взаимоотношение.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР