Бившият служебен премиер Гълъб Донев не е съгласен с критиките,

...
Бившият служебен премиер Гълъб Донев не е съгласен с критиките,
Коментари Харесай

Бившият премиер Гълъб Донев нарече критиките на Денков към кабинета му смешен плач

Бившият длъжностен министър председател Гълъб Донев не е склонен с рецензиите, които неговият правоприемник на поста Николай Денков насочи по адрес на последното служебно държавно управление. Според Донев те " безусловно не са правилни " и целят да отвлекат публичното внимание от настоящите тематики.

По-рано денем министър-председателят и негови министри дадоха конференция, на която изброиха, които са заварили във ведомствата като завещание от служебния кабинет. Денков сподели, че се е наложило новата власт да " гаси пожари " в множеството министерства и да не може да приложи управническата стратегия навреме. Той обърна внимание на редица нередности, в това число сериозното закъснение на Плана за възобновяване и резистентност, контракта с турската компания " Боташ ", ремонтите на пътищата и доста други.

Гълъб Донев опроверга думите на постоянното държавно управление и отхвърли ръководеният от него кабинет да е виновен за сходни проблеми.

" Удобен миг да се отклони вниманието на обществото в тематики, които безусловно не са правилни ", съобщи той.

Бившият министър-председател се впусна в исторически и правни пояснения по какъв начин служебното държавно управление " постоянно е бавило България от рецесиите " и по думите му то " играе ролята на избавител на България "

Донев счита, че днешният брифинг е обвързван с задачата на ръководещите за конституционни промени и твърди, че това е " поставка " за началото на промени в главния закон и унищожаване на статута на служебните държавни управления.

" Смешен рев бих нарекъл всичко това. Направете си единствено една равносметка какво направи постоянното държавно управление за тези два месеца. Похвалиха се с два законопроекта, които в действителност са създадени от служебното държавно управление и това са законопроектите, които са импортирани ", разяснява той пред медии.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР