Бившият служебен министър-председател и настоящ лидер на Български възход” Стефан

...
Бившият служебен министър-председател и настоящ лидер на Български възход” Стефан
Коментари Харесай

Стефан Янев: Като премиер не вярвах на Кирил Петков

Бившият длъжностен министър-председател и сегашен водач на " Български възход” Стефан Янев разкри пред bTV, че не е вярвал на Петков, до момента в който сегашният министър председател бе стопански министър в неговото служебно държавно управление.
" Спомнете си историята с електрическите автомобили и тези вложители, които трябваше да дойдат в Ловеч. До къде стигнаха и по какъв начин се развива тази история? ", попита Янев.

Красива война няма. И това в Украйна, несъмнено, е война. Война за хората, които са там. Война за тези, които се борят. Използвайки думите " военна интервенция ", аз цитирах Владимир Путин., опита още веднъж да се оправдае за уволнението си като министър на защитата в държавното управление на четворната коалиция.

" Управляващата коалиция не е способна да издържи на ударите на времето и проблемите, които се задават на хоризонта ", уточни Стефан Янев. И предвижда предварителни избори до края на годината.

" Управляващата коалиция освен, че не основава условия за решение на рецесиите, в които живеем, и проблемите, които ни заобикалят съвсем на ежедневна база, само че ги задълбочава, основава нови проблеми ", безапелационен бе някогашният длъжностен министър председател.

" Ако погледнете дневния ред, в това число от тази седмица, минимум два проблематични въпроси или тематики се зададоха със сериозна конотация. Първата е националният проект за въвеждането на еврото, който някак си апропо беше признат в тишина и успокоение, без публично разискване. Беше признат с едностранно държание на съдружните сътрудници, които споделят: " Ние гласувахме срещу, но виждате ли то би трябвало да върви ". Българският лев идната седмица ще празнува 142 години от появяването си като национална валута, а ние закриваме и този детайл ", съобщи Стефан Янев.

Той назова мракобесие закона на Асен Василев, който планува основаване на черни описи от хора и компании, на които имуществото ще може да се запорира без съд и присъда - единствено по донос.

" Когато приказваме за законодателство, дано то да бъде доста точно и да не дават независимост за необятна интерпретация, изключително когато става въпрос за имуществото на частни субекти ", добави Стефан Янев.

Той разяснява и прекъсването на газовите доставки от Русия към България. " Бих претендирал от съответните експерти от държавната компания " Булгаргаз " да предложат най-хубавото решение. Най-доброто решение може да бъде едно или друго, само че в последна сметка би трябвало да бъде предпазен ползата на българските консуматори по повод както на предвидимостта на налични количества, по този начин и във връзка с цената ", сподели Стефан Янев.
Той означи още, че когато искаш да избягаш от взаимозависимост от един снабдител, не трябва да се поставяш според на различен снабдител, а да намериш метод да имаш равнопоставеност.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР