Бившият служебен министър на отбраната и бъдещ посланик в САЩ

...
Бившият служебен министър на отбраната и бъдещ посланик в САЩ
Коментари Харесай

Бившият военен министър и бъдещ посланик в САЩ се оплака, че джигит го е обиждал на пътя

Бившият длъжностен министър на защитата и предстоящ дипломат в Съединени американски щати Георги Панайотов се оплака във Facebook, че възрастен водач, нарушаващ безочливо разпоредбите на придвижване, му обяснил, че не го харесва.

Панайотов споделя, че карал персоналния си автомобил по еднопосочната ул. “Георги Бенковски ” от “Аксаков ” към “Славянска ”. Изведнъж против мен идва джип. Най-любезно изяснявам на водача, че нарушава разпоредбите за придвижване. Отговорът:

“Аз теб, министре (познал ме е, макар че от през вчерашния ден не съм министър), дори не те одобрявам. Аз пребивавам тук, а ти единствено работиш тук. Ще карам както си желая и не си ми на годините ”. 

" Човекът бе на към 65-70 години и казусът не е болежка за умиране. Но е признак за насадена през последното десетилетие нецензурност, за толерирано възприятие за безотговорност, за угоявана дебелащина.

В България би трябвало да се възвърне върховенството на закона. И би трябвало да се унищожи простащината. Иначе България ще изчезне ", пише Георги Панайотов.

Панайотов се върна в Министерство на външните работи, където до момента в който чака утвърждението на американската страна, се приготвя за чуждестранен пост. Преди да стане министър, той бе непрекъснат представител на България в Организация на обединените нации в Ню Йорк. Там макар големия трафик, водачите прецизно съблюдават разпоредбите за придвижване и при нарушаване незабавно биват глобени от пътни служители на реда, ситуирани на съвсем всяка пресечка.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР