Бившият служебен министър Асен Личев проговори тази сутрин пред Нова

...
Бившият служебен министър Асен Личев проговори тази сутрин пред Нова
Коментари Харесай

„Ставам вече порно звезда”: Изнудват бивш министър с клип с нецензурно съдържание

Бившият длъжностен министър Асен Личев проговори тази заран пред Нова телевизия за случката, в която го изнудват в интернет със опасността, че ще пуснат порно с него, в случай че не заплати избрана сума пари.

Близките ми доста се изненадаха, че толкоз ми се е повишил половият капацитет на тази възраст, пошегува се Личев, който още през вчерашния ден разгласява пост във Facebook за акцията на измамниците.

Той изясни, че е съобщил за полученото известие, което е спам, с цел да провокира отзив.  Някои му пишели, че е " доста елементарен ". " Направих го без да диря обществена изява. Получи се полемика за киберсигурността, което не е неприятно ", сподели Личев.

Той описа, че и преди са се опитвали да го излъгват. " Преди 10 години ми се обади един и сподели, че синът ми е аварирал в Италия. И би трябвало да изпратя 30 хиляди евро, а аз нямам наследник. Обадих се незабавно в 6-о районно управление (на МВР), само че ми споделиха, че не могат да проверяват, трябвало да е на момента ", изясни Личев.

" Поисках да повдигна полемиката. Представете си, че в действителност се получи едно писмо от хора, които заемат избрани позиции. Например прокурор, който проверява хеликоптер, от който са убити диви кози в Централен Балкан. Или шефът на " Банков контрол ", шефът или притежателят на КТБ, и им кажат, в случай че не банкрутират банката, получават порно филми ", даде образец от предишното Асен Личев.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР