Бившият следовател Петьо Петров - Еврото вероятно е жив и

...
Бившият следовател Петьо Петров - Еврото вероятно е жив и
Коментари Харесай

Петьо Петров - Еврото е в близка на нас страна, според СДВР

Бившият следовател Петьо Петров - Еврото евентуално е жив и се намира в " близка на нас страна ".

Това разгласи шефът на столичната полиция Любомир Николов.

" Нямам данни да е умрял. Считаме го за жив. Обявен е за търсене от 31.05.2023 и нашите екипи го търсят непрекъснато. По мои данни не се намира в България повече информация не следва да давам. В близка на нас страна, съгласно мен ", сподели той пред bTV.

Николов декларира, че счита Любена Павлова за " свързващото звено " сред групите на Еврото и Мартин Божанов - Нотариуса за търговия с въздействие в правосъдната власт.

Павлова е някогашната брачна половинка на Петьо Петров, която се оказва и " близка другарка или бизнес сътрудник " на убития на 31 януари Мартин Божанов.

Преди дни BIRD сподели регистрационни данни, съгласно които Павлова е купила мезонет от компания на Божанов през 2022 година Тя е имала пълномощие да се разпорежда и с компанията, която ръководи " Секретен сътрудник Клуб ".

Шефът на Столична дирекция на вътрешните работи нито удостоверява, нито отхвърля, че Божанов е бил скришен помощник на полицията.

" Профилът на Божанов дава отговор до някаква степен на подобен човек, само че когато получим безапелационна информация, че това лице прави незаконна активност, следва незабавно да бъде прекратена работата ни с него ", споделя Николов.

Той обаче твърди, че не е имало полицейска защита на частния му " Секретен сътрудник Клуб " в Слатина, а Божанов самичък е купил модели на " Опел ", сходни с всеобщо употребяваните от Министерство на вътрешните работи за патрулки.

" Мотиви по отношение на това лице със противоречива известност има доста. Но фактически имаме главен претекст, по който работим и мисля, че той ще се окаже правилен. По-скоро е финансов претекст. Имам вътрешно чувство, че скоро неуморният труд на сътрудниците от бранш " Убийства " ще се възнагради с триумф ", споделя още Любомир Николов.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР