Бившият син депутат и настоящ отявлен фен на Доналд Тръмп

...
Бившият син депутат и настоящ отявлен фен на Доналд Тръмп
Коментари Харесай

Георги Марков изпадна в екстаз от Борисов

Бившият наследник народен представител и сегашен неприкрит почитател на Доналд Тръмп и Виктор Орбан - Георги Марков изпадна в възторг от направеното от Бойко Борисов в качеството му на министър председател и от кметовете на ГЕРБ. Юристът разгласява във фейсбук серия от фотоси, разкриващи достиженията на Борисов, съпроводени с коментар под надпис " Партиите да си покажат направеното ".



Георги Марков, който от дълги години живее в Унгария, защото бе женен за унгарка, само че остана вдовец, разгласява фотоси на някогашния министър председател по какъв начин открива нови обекти, посещава църкви, спортни зали, инспектира пътища и е обкръжен от националната обич.



" Бойко бил работил за стеснен кръг хора?! Макар че построи три линии метро, пътища, автомагистрали, детски градини, спортни зали и още, и още… А църкви за 10 години, колкото нямахме за 1300. Добре ще е всички партии да създадат клипове и плакати за издигнатото от тях за 32 години народна власт. Избори идват, по делата ще ги познаем! ", зове Георги Марков, който през последните години се трансформира в апологет на водача на ГЕРБ.



" Не членувам в партии, само че нали сме за гражданското общество, пущам няколко документални фотоси от хилядите за издигнатото последните 10 години. Всичко е дело на Бойко и чудесните му кметове. Другите не направиха нищо, с изключение на национални произшествия. Фотосесията ще продължи! ", написа възторжено някогашният парламентарен арбитър.









Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР