Бившият шотландски капитан по ръгби Стюарт Хог се яви в

...
Бившият шотландски капитан по ръгби Стюарт Хог се яви в
Коментари Харесай

Бивша шотландска ръгби звезда Стюарт Хог обвинен в „проследяване на движенията на съпругата“ и контролиране на поведението

Бившият шотландски капитан по ръгби Стюарт Хог се яви в съда и беше упрекнат в модел на контролиращо държание по отношение на брачната половинка си Джилиан, която се връща обратно повече от седем години.

31-годишният мъж се пледира за почтен по обвиняване за гонене, както и за закононарушение по раздел едно от Шотландския закон за домашното принуждение, обвързвано с държанието му по отношение на майката на четирите му деца от който е разграничен.

Той отхвърли общо три обвинявания по време на петминутното чуване в шерифския съд в Джедбърг, по време на което приказва единствено един път, с цел да удостовери името си.

Дата на процеса беше избрана за 30 юли и той беше освободен под гаранция със специфични условия да не контактува с някогашната си партньорка и да стои надалеч от нейния адрес покрай Хауик, Роксбъргшир.

Хог е упрекнат в гонене посредством държание, което е предизвикало боязън и паника на жена му Джилиан в парцели в Глазгоу и Хауик сред януари 2017 година и март 2019 година

Твърди се, че той е викам...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР