Бившият шеф на ЦРУ Джеймс Олсън нарече шефа на Кремъл

...
Бившият шеф на ЦРУ Джеймс Олсън нарече шефа на Кремъл
Коментари Харесай

Бившият шеф на ЦРУ предсказа убийството на Путин и смяната на режима в Русия

Бившият началник на Централно разузнавателно управление на САЩ Джеймс Олсън назова шефа на Кремъл Владимир Путин " ходещ труп " и предсказа насилствена промяна на режима в Русия. Това мнение той изрази в интервю за Sun.

Той означи, че съветският деспот се е оказал в безнадеждна обстановка, която не му дава обещание победа. Бившият началник на контраразузнаването на Съединени американски щати отхвърли опцията Путин да се съгласи да изтегли войските си от Украйна. Руските нашественици ще продължат да се стремят да поемат цялостен надзор над четирите отчасти окупирани района, които бяха нелегално анексирани от Русия.

„ Вярвам, че той ще бъде отхвърлен от власт “, убеден е Олсън.

Бившият началник на Централно разузнавателно управление на САЩ сподели, че 70-годишният съветски водач може да бъде свален от власт посредством въстание или отстранен. Патриотичните руснаци ще решат, че би трябвало да отстранен Путин, в случай че той желае да продължи да ръководи. Това съгласно него ще бъде краят на войната.

„ Вярвам, че той ще бъде отхвърлен от власт или ще бъде погубен “, сподели американецът.

Олсън обърна внимание на загубите на Русия във войната против Украйна. Министерството на защитата на Обединеното кралство заяви, че от февруари 2022 година Русия е изгубила повече от 200 хиляди убити и ранени. Той счита този фактор за един от главните за съответните дейности от страна на съветските генерали.

„ Мисля, че има генерали, които са отвратени от тази трагична загуба на живот и те ще бъдат вероятен движещ фактор в протеста против Путин “, добави той.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР