Бившият шеф на парламентарната комисия по бюджет и финанси от

...
Бившият шеф на парламентарната комисия по бюджет и финанси от
Коментари Харесай

Менда Стоянова на разпит в Националната полиция

Бившият началник на парламентарната комисия по бюджет и финанси от ГЕРБ Менда Стоянова дойде на разпит в Главна дирекция " Национална полиция ". Пред медиите тя съобщи, че е извикана още през януари, когато беше разпитван и Владислав Горанов, само че тогава е била болна от Covid-19 и затова разпитът е отсрочен за през днешния ден.

Стоянова не знае защо тъкмо е извикана, само че допусна, че е за сигнала на БОЕЦ за това, че Васил Божков е давал подкупи.

„ Поводът е Божков, по този начин мисля “, посочи Стоянова, като акцентира, че „ Божков в никакъв случай не е казвал, че е давал пари на мен “. След това добави, че може би всички, представени в сигнала на БОЕЦ, са привикани. 

През 2020 година хазартният необут Васил Божков разгласи, че е бил рекетиран от тогавашните ръководещи и това е в основата на офанзивата на управляващите против компаниите му и повдигнатите против него обвинявания. В една от изявленията му в обществените мрежи непосредствено беше упомената Менда Стоянова.

В отговор на въпрос правилно ли е, че Стоянова е търсена и за повече информация за кюлчетата от фотосите в спалнята на Бойко Борисов, тя отхвърли да разполага с сходна информация. 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР