Бившият шеф на МВР Бойко Рашков потвърди информацията, че свидетел

...
Бившият шеф на МВР Бойко Рашков потвърди информацията, че свидетел
Коментари Харесай

Бойко Рашков: Младен Маринов е получавал 100 000 лева на месец от наркогрупа

Бившият началник на Министерство на вътрешните работи Бойко Рашков удостовери информацията, че очевидец с загадка идентичност е дал показания, съгласно които Младен Маринов е получавал 100 000 лв. на месец от наркогрупа.
" Мина много време, само че си припомням, че бях осведомен за сходни обстоятелства, свързани с някогашния министър Маринов. Детайли не мога да кажа, тъй като просто не ги знам. Знам обаче това, което написа Фрог и тогава върнах малко обратно лентата и си спомних. Като министър помня, че такава информация се движеше в министерството, стигна и до мен ", зави Рашков

" Прокуратурата в този момент мълчи, тъй като в случай че би трябвало да приказва в този момент, тя би трябвало да отговори на няколко чисто правни въпроса. Защо навреме не е потърсила подпомагане от способените управляващи в страната, където се намира Васил Божков ", добави ексминистърът.

" Защо би трябвало обществено този въпрос да се сложи пред цялата общност, аз също съм задавал въпроси, с цел да вземе прокуратурата отношение толкоз късно? Защо прокуратурата не образува навреме досъдебно произвеждане по изказванията на Божков, че е давал подкупи на Борисов, на Горанов и на неговата пиарка Арнаудова? На тези изказвания прокуратурата не обръщаше никакво внимание и се оправдаваше, че това било защитна теза на един обвинен ", счита той.

" И по този метод прокуратурата в нашата страна си къса дипломите за адвокати, тъй като всеки обвинен може да дава всевъзможни пояснения. Обясненията на един обвинен могат да крият истината по едно дело и по подобен метод да се стигне по най-късия път до разкриването на едно закононарушение ", заключи Рашков.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР