Бившият шеф на Формула 1 Гюнтер Щайнер твърди, че йерархията

...
Бившият шеф на Формула 1 Гюнтер Щайнер твърди, че йерархията
Коментари Харесай

Гюнтер Щайнер навлиза в полемиката с Крисчън Хорнър, когато се появява редът на Ред Бул

Бившият началник на Формула 1 Гюнтер Щайнер твърди, че йерархията на Ред Бул може да „ премисля какво желаят да вършат “ на фона на продължаващите диалози към Крисчън Хорнър.

Ръководителят на тима и неговото бъдеще с тима бяха дискусионна тематика през първите два кръга от сезона на Формула 1. Хорнър се сблъска с обвинявания за неуместно държание, които бяха повдигнати от жена член на личния състав, само че бяха опровергани от вътрешно следствие.

Въпреки това имаше липса на оповестени детайлности, до момента в който изтеклите изображения означаваха, че абсурдът продължава да бъде гореща тематика. Хорнър продължи да работи както нормално, като обезпечи две победи на Ред Бул, само че Щайнер е безапелационен, че тимът и спортът ще желаят да приключат това по-скоро, в сравнение с по-късно.

Той сподели пред ABC Sport: „ В по-високите равнища на компанията, ще има... някои хора ще премислят какво желаят да вършат. Надявам се, че в името на Формула 1... те ще сложат завършек на това... и ние продължаваме напр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР