Бившият шампион в тежка категория Тайсън Фюри сподели, че ще

...
Бившият шампион в тежка категория Тайсън Фюри сподели, че ще
Коментари Харесай

Тайсън Фюри: В момента сме в смешен състав, цяла Америка ни се смее

 Тайсън Фюри се завърна на кръга с победа (видео)  Тайсън Фюри: Аз ще бъда никой, в случай че изгубя в събота
Бившият първенец в тежка категория Тайсън Фюри показа, че ще се бие с Дионтей Уайлдър, тъй като неговия съотечественик Антъни Джошуа нямал кураж, с цел да се изправи против американеца.

Фюри добави, че договорката за дуел с първенеца на WBC е съвсем приключена и двамата ще излязат един против различен през в средата на декември в Лас Вегас.

" Те нямат кураж, нямат сърце и нямат топки да създадат това. Аз ще направя този дуел, с цел да покажа на английската общност какви страхливци са те.

Джошуа е във форма, не е бил отвън кръга, международен първенец е и би трябвало да бъде " златното " момче на английския бокс, само че очевидно нещата не стоят по този метод.

Наложи се да изляза от пенсия, с цел да върна английския бокс на картата, тъй като сега сме в комичен състав. Цяла Америка ни се смее. Налага се Циганския крал да се завръща след тригодишно неявяване, с цел да победи техния най-хубав войник.

Когато нямате топки, няма по какъв начин да се биете с най-хубавите. Защо Джошуа не се би с Уайлдър, с цел да стане неоспорим първенец в тежка категория и да получи 80 милиона $ в това време? ", сподели Фюри.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР