Бившият шампион в осем категории Мани Пакиао е твърдо решен

...
Бившият шампион в осем категории Мани Пакиао е твърдо решен
Коментари Харесай

Дейна Уайт: Ще съдя Пакиао, ако влезе в контакт с Макгрегър

Бившият първенец в осем категории Мани Пакиао е твърдо решен да се изправи против суперзвездата на Ultimate Fighting Championship Конър Макгрегър. След като филипинската боксова звезда загатна за такова желание посредством обява в Инстаграм по време на "Деня на благодарността ", две седмици по-късно той съобщи, че е отишъл даже по-далеч, откакто призна, че се е свързал с Макгрегър персонално и е провел начални договаряния за боксова среща сред двамата.

Сега, откакто известно време президентът на UFC Дейна Уайт резервира безмълвие по тази тематика, той съобщи, че ще има правни последствия за Пакиао, в случай че филипинецът се свърже с Макгрегър.

"Това е много необичайно, тъй като Конър има контракт с нас. Ако тази вест е има вяра, ще осъждам Мани Пакиао и оня, който го съставлява. Затова допускам, че това не е правилно ", съобщи Уайт.

Най-известният американски промоутър Боб Арум пък в това време отхвърли хипотетичната информация за договаряния сред Пакиао и Макгрегър и я дефинира като "стара вест ", само че предсказа друг резултат, в случай че двамата елитни бойци се изправят един против различен на професионалния кръг.

"Вярно ли е, че Пакиао протегна ръка към Макгрегър? Да, само че това е остаряла вест. Ако аз промотирах тази борба, щях да кажа на всички, че това няма да е борба, това ще е същински театър. Ако желаете театър, можете да го гледате. Но едно нещо, за което съм сигурен, е, че Мани няма да бъде толкоз благосклонен към Макгрегър по този начин, както го направи другия (Мейуедър) ", съобщи Боб Арум.

Последната борба на Пакиао бе през юли 2017-та година, когато той загуби посредством противоречиво съдийско решение борбата си с австралиеца Джеф Хорн. По време на тази среща филипинеца също по този начин загуби и купата си на WBO в полусредна категория.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР