Бившият шампион в две категории Паули Малиняджи предупреди, че шампионът

...
Бившият шампион в две категории Паули Малиняджи предупреди, че шампионът
Коментари Харесай

Бивш шампион: Хорн ще е трудна мишена за Крауфорд

Бившият първенец в две категории Паули Малиняджи предизвести, че първенецът на WBO в полусредна категория Джеф Хорн (18-0-1, 12 КО) ще бъде мъчно предизвикателство пред наложителния кандидат Терънс Крауфорд (32-0. 23 КО), когато двамата се изправят един против различен на 14-и април в "Медисън Скуеър Гардън ", Ню Йорк.

Малиняджи вижда Хорн като естествено по-едрия боксьор и вероятно естествено по-силния. Затова не е склонен с доста хора, които към този момент предсказват лесна победа за Крауфорд. Въпреки това той признава, че Хорн ще би трябвало да изкачи голяма планина, в случай че желае да си обезпечи победа над един от най-хубавите боксьори сега.

"Ако Джеф Хорн успее да победи Крауфорд, той ще остави своят диря в спорта. Знам, че това е сложна задача, само че мисля, че той е натурално по-големият от двамата и има много нападателен жанр. Той няма да е лесна цел за Крауфорд, както множеството хора считат. Все отново Крауфорд си остава любимец в срещата, само че не може просто по този начин да подценявате Хорн ", съобщи Малиняджи.

"Ако Хорн победи Крауфорд, откакто към този момент е победил Мани Пакиао предходната година, той към този момент ще е любимец за наградата "Боец на годината ". Не споделям, че това е моята прогноза, само че това, което споделям, е, че най-малкото би трябвало да си отворите очите за него ", добави той.

Хорн шокира света на бокса през юли предходната година, откакто победи легендата Мани Пакиао посредством съдийско решение, с цел да му отнеме купата на WBO в полусредна категория. След това австралиецът отбрани колана си през декември с победа над доброволния кандидат Гари Коркоран от Англия.

Крауфорд пък има зад тила си международна купа в лека категория, а през миналата 2017-та година съумя да сплоти всички трофеи в супер лека категория, след което се отхвърли от тях и разгласи прекосяването си в полусредна категория, в която ще се организира и борбата му с Хорн.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР