Бившият шампион в две категории на UFC Конър Макгрегър пристига

...
Бившият шампион в две категории на UFC Конър Макгрегър пристига
Коментари Харесай

Конър Макгрегър идва в България

Бившият първенец в две категории на UFC Конър Макгрегър идва в България. Това заяви ирландецът за Sportal.bg.
Прочетете още
“Здравейте, България! Имам огромна изненада за вас! Пристигам скоро в България! Много се вълнувам да споделя това с вас! Знам, че и вие се вълнувате! Нямам самообладание да вдигнем чаши дружно и да покажем на света от какво сме направени! ”, съобщи суперзвездата в бойните спортове.

Представители на екипа, който ще докара Конър в България, споделят следното:

" Създаваме общество на Конър Макгрегър в България и сме сигурни, че това ще бъде нещо, което ще ви впечатли "

Конър Макгрегър е освен един от най-популярните и сполучливи ММА бойци за всички времена, само че и е един от най-скъпоплатените спортисти на планетата. Неговите дуели чупят редица върхове - борбата му с Хабиб Нурмагомедов през 2018-а генерира рекордни облаги за UFC. Година по-рано ирландецът дебютира и в професионалния бокс. Двубоят му с живата легенда на бокса Флойд Мейуедър е на второ място във безконечната ранглиста за най-гледаните платени боксови мачове в историята на PPV събитията.

Флойд Мейуедър и Конър Макгрегър готвят договорка за $1.5 милиарда, ще създадат един боксов и един ММА мач
Конър, който е прочут още като Прословутия, е първият войник с трофеи в две разнообразни категории в UFC. Той държи и върха за най-бърза победа в шампионски конфликт на веригата - единствено за 13 секунди нокаутира Жозе Алдо и стана владетел на дивизия " перо ". През 2020-а отбелязва нокаут и в трета категория, което го прави единствения войник с маркирани нокаути в три разнообразни категории в UFC.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР