Бившият шампион по бокс в тежка категория и кмет на

...
Бившият шампион по бокс в тежка категория и кмет на
Коментари Харесай

Виталий Кличко: С брат ми взимаме оръжие и отиваме да леем кръв!

Бившият първенец по бокс в тежка категория и кмет на украинската столица Киев Виталий Кличко съобщи, че ще вземе оръжие дружно със своя брат Владимир Кличко, с цел да се бие в ”кървавата война”, която ще последва след нахлуването на Русия в Украйна.

Русия стартира своята инвазия по суша, въздух и море в четвъртък. Приблизително 100 000 души са избягали, откакто детонации и пукотевица раздрусаха огромните градове. Съобщава се за десетки убити, напомня Ройтерс.

Виталий Кличко, който е кмет на украинската столица от 2014 година, съобщи, че е подготвен да се бие. „ Нямам различен избор, би трябвало да го направя. Ще се удрям “, сподели 50-годишният мъж за „ Добро утро, Англия “ на ITV.

Той сподели още, че Киев е заплашен и главният приоритет е да работи с полицията и военните сили за поддръжка на инфраструктурата, доставката на електричество, газ и вода за жителите.

Кличко добави, че цивилните са подготвени да пазят Киев като бойци. „ Вярвам в Украйна. Вярвам в моята страна и имам вяра в моя народ “, сподели той.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР