Бившият шампион на UFC в лека категория Рафаел дос Аньос

...
Бившият шампион на UFC в лека категория Рафаел дос Аньос
Коментари Харесай

Роби Лоулър и Рафаел дос Аньос ще оглавят събитието на UFC в Уинипег

Бившият първенец на UFC в лека категория Рафаел дос Аньос ще получи мечтаната от него борба и ще се изправи против някогашния първенец на UFC в полусредна категория Роби Лоулър в главното събитие на UFC on FOX 26, което ще се организира на 16-ти декември в Уинипег, Манитоба, Канада. Битката ще се организира в категория до 77кг (полусредна категория).

Дос Аньос (27-9) изостави категорията, в която беше първенец (лека категория, до 70 кг), откакто записа две следващи загуби от Еди Алварес и Тони Фъргюсън, които той приписа на нездравословното събаряне на килограми преди срещите. След като мина в по-горната категория, "РДА " записа две поредни победи над Терек Саффедин и Нийл Магни.

Лоулър (28-11) бе отвън спорта в продължение на една година, откакто загуби купата си през лятото на 2016-та година от Тайрън Уудли. Зареденият с нови сили Лоулър се завърна в UFC 214 това лято, с цел да надделее над Доналд Сероне посредством противоречиво съдийско решение.

В UFC on FOX 26 присъединяване още ще вземат и застаряващите, само че към момента рискови бразилски спортисти Глоувър Тейшейра и Антонио Роджерио Ногейра, които ще премерят сили надлежно с Миша Циркунов и Джаред Канониер.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР