Бившият шампион на IBF в полусредна категория – Кел Брук,

...
Бившият шампион на IBF в полусредна категория – Кел Брук,
Коментари Харесай

Кел Брук се завръща през ноември или декември

Бившият първенец на IBF в полусредна категория – Кел Брук, не се е отдръпнал от спорта, както считат доста почитатели на бокса. Промоутърът Еди Хърн съобщи, че Брук тренира още веднъж и се приготвя за идващ дуел, който се чака да бъде през ноември или декември, само че опонентън е към момента неразбираем.

33-годишният британец бе за последно на кръга в края на 2018 година, когато победи Майкъл Зерафа с единомислещо решение.

Голямата цел на Брук и неговия щаб бе реализирането на конфликт с Амир Хан, само че първичните проекти пропаднаха с гръм и тропот напролет, когато Хан реши да излезе против надалеч по-класния Терънс Кроуфърд.

Амир Хан още веднъж е спряган като възможен предстоящ противник на Брук, само че британецът от пакистански генезис не е заинтригуван от сходна борба.
„ Не желая да се удрям с него. Според мен е по-добре да се откаже от спорта. Не разбирам за какво продължава да употребява името ми. Може би тъй като няма нищо забавно към него и желае реклама. Това се случва от време на време в бокса. Познавам себе си и знам, че сме на разнообразни равнища. Не виждам по какъв начин може да се случи. Моят съвет е да се пенсионира”, съобщи Хан.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР