Бившият северномакедонски нападател на Локомотив (София) и Локомотив (Пловдив) -

...
Бившият северномакедонски нападател на Локомотив (София) и Локомотив (Пловдив) -
Коментари Харесай

Зоран Балдовалиев: Българските футболисти обичат повече колите, дискотеките, момичетата и татуировките

Бившият северномакедонски нападател на Локомотив (София) и Локомотив (Пловдив) - Зоран Балдовалиев приказва пред сътрудниците ни от " Новапрес " за спомените си и своите усещания от българския шампионат.

Ето и най-интересните фрагменти от неговото изявление:
 Локо (Пд) с публична позиция по проблема
Локо (Пд) с публична позиция по проблема " Балдовалиев "

" Смърфовете " пожелаха триумф на нападателя

" Разбира се, че проследявам българското състезание. Знам тъкмо какво се случва при вас. Това, което прави моят Локомотив (Пловдив) сега, въобще не е инцидентно. Още от преди няколко години те започнаха да градят нещо съществено. Треньорът направи добър колектив, множеството футболисти са от дълго време в отбора, и нещата стартират да се получават ".

" Отборът сподели, че е на верния път със спечелването на Купата на България. Ако не престават да играят толкоз непрекъснато, тогава няма да е изненада до година-две даже да завоюват купата ".

" Честно казано си мисля, че шампионата преди години беше по-силно. Сега има един мощен Лудогорец, Локомотив също играе добре. ЦСКА и Левски не са това, което бяха. Преди години имаше мощни Левски и ЦСКА, имаше мощни Локо София, Черно море, както и няколко други тима. Сега обаче като се изключи 2-3 тима картинката е тъжна ".
 Балдовалиев: Пловдивското дерби е най-големият мач на България
Балдовалиев: Пловдивското дерби е най-големият мач на България

" Ще бием Ботев "

" Моето мнение, че българските футболисти обичат повече колите, нощните заведения, девойките и татуировките. След това идва футбола. От там идват и проблемите ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР