Бившият селекционер на националния отбор по футбол на Германия Йоахим

...
Бившият селекционер на националния отбор по футбол на Германия Йоахим
Коментари Харесай

Йоахим Льов се изказа ласкаво за капитана на Кьолн

Бившият селекционер на националния тим по футбол на Германия Йоахим Льов се изрече ласкаво за капитана на Кьолн Йонас Хектор, който изигра последния мач в професионалната си кариера през вчерашния ден против Байерн.

" Йонас има страховит гений - той се учи необикновено бързо. Всички неща, на които го научихме, той постоянно успяваше да приложи доста бързо през цялото време. И го правеше по този начин, като че ли беше с нас отдавна ", Льов сподели " Kolner Stadt-Anzeiger ", визирайки времето на Хектор в Бундестима.
 Йоахим Льов е оптимист за представянето на Германия на Мондиала
Йоахим Льов е оптимист за представянето на Германия на Мондиала

Съставът има доста качество, споделя той

" С течение на времето той стана незаместим от ляво - благонадежден в отбрана, извънредно значим в нахлуване за нашата позиционна игра и решенията ни офанзива, тактически брилянтен ", сподели треньорът на международния първенец Германия от 2014 година.

Хектор беше извикан в националния тим малко след промоцията на Кьолн в Бундеслигата през 2014-а. Той изигра 43 мача за националния отбор и завоюва Купата на конфедерациите през 2017 година.

" Йонас е модел за подражателство за непоклатимост, почтеност, съпричастие и приемливост. Фактът, че той остана правилен на Кьолн през всичките тези години, е извънреден ", добави Льов.
 Ас на Байерн (Мюнхен) с удивителен връх
Ас на Байерн (Мюнхен) с удивителен връх

Кингсли Коман завоюва 11-ата си поредна купа в шампионатите в Европа

Хектор прекара цялата си професионална кариера от 2012 година в Кьолн, като остана и когато " козлите " изпаднаха през 2018-а. По-рано тази година той разгласи, че ще се отдръпна от футбола в края на сегашния сезон.

Защитникът се сбогува с почитателите на Кьолн на 33-годишния си рожден ден при домашен мач против Байерн, който приключи 1:2 и след който " баварците " завоюваха 11-а поредна купа в Бундеслигата.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР