Бившият селекционер на българския национален отбор по волейбол - Силвано

...
Бившият селекционер на българския национален отбор по волейбол - Силвано
Коментари Харесай

Силвано Пранди пред ТОПСПОРТ: Дано се получи вълнуващ волейболен Мондиал

Бившият селекционер на българския народен тим по волейбол - Силвано Пранди разяснява напълно в резюме идния Мондиал през тази година, домакини на който са България и Италия.

" Свързващото звено " сред двете страни се извини, че не разполага с задоволително свободно време за обширен коментар, само че акцентира, че това е по този начин, защото е напълно концентриран върху работата в своя клуб Шомон.

 Снимка 310226
Източник:

Пранди изведе тима си до историческа първа купа в шампионата на Франция, а считано все още води сериозна борба в Шампионската лига. Шомон записа проваляне от водения от сегашния селекционер на представителния ни отбор Пламен Константинов състав на Локомотив (Новосибирск) в Лигата на първенците.

" Да, зная какво следва. Наистина се надявам всичко да се получи както би трябвало с шампионата на планетата. Пожелавам го на уредниците и почитателите.

 България в една група със международния първенец за Мондиал 2018!
България в една група със международния първенец за Мондиал 2018!

Вижте какво отреди жребият!

В момента обаче би трябвало да отбележа, че съм напълно предан на отбора си. Дори не знам задоволително детайлности за международното. Повярвайте ми, работата в клуб не е по-лесна от тази в народен тим. Дано реализираме нови триумфи.

Желая положителни мачове на всички участници в Мондиала. Оставам обаче концентриран напълно и единствено върху Шомон ", сподели Пранди.

 Владимир Николов е идващият президент на българския волейбол?
Владо Николов е идващият президент на българския волейбол?

Световното по волейбол ще бъде последният огромен конгрес на Данчо Лазаров отпред на този спорт
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР