Бившият селекционер на българския национален отбор по волейбол Пламен Константинов

...
Бившият селекционер на българския национален отбор по волейбол Пламен Константинов
Коментари Харесай

Пламен Константинов разкри защо вече не е селекционер на националния ни отбор

Бившият селекционер на българския народен тим по волейбол Пламен Константинов разкри за какво към този момент не е отпред на " трикольорите ". Той съобщи пред съветска медия, че от федерацията са му сложили изискване, което е нямало по какъв начин да одобри.

" Аз отговорих, че не желая да изоставя тази система, която ние създадохме в Новосибирск, в която вложих доста хрумвания, труд и сърце. Ако тимът на България се състои от 90-95 % волейболисти, които играят във вътрешния шампионат - както е в Полша, Италия, Русия и можете да ги наблюдавате непрекъснато, в това число и в подготвителния развой в клубовете, има смисъл да се работи целогодишно. А 95 % от нашите момчета играят в чужбина ", разяснява той.

" С националния отбор на България не ни доближи една победа, с цел да се класираме за олимпийските игри в Париж. Аз направих всичко, каквото мога. Нека, който може да направи повече ", добави експертът.

" Сега националният тим на България ще бъде управляван от прелестния италиански експерт Джанлоренцо Бленджини, и в това предопределение има логичност. В края на краищата, аз не съумях да реализира резултатите, на които всички в България се надяваха. Не чакаха, а точно се надяваха ", сподели Константинов.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР