Бившият селекционер на Англия шведът Свен-Йоран Ериксон направи шокиращо разкритие

...
Бившият селекционер на Англия шведът Свен-Йоран Ериксон направи шокиращо разкритие
Коментари Харесай

Сър Алекс Фъргюсън към Ериксон през 2006: Ще те убия, ако...

Бившият селекционер на Англия шведът Свен-Йоран Ериксон направи шокиращо разобличаване за закана за ликвидиране от страна на сър Алекс Фъргюсън. Това той направи в изявление пред британския вестник " Таймс ". Заплахите били отправени преди Световното състезание през 2006 година, а в основата на абсурда бил тогавашният нападател на Манчестър Юнайтед и британския народен тим - Уейн Рууни.

Фъргюсън упорствал нападателят да не бъде включван в националния тим за Мондиала в Германия, защото не бил изцяло възобновен от травма.

Ето каква споделя пред ''Таймс'' Ериксон: " Най-удивителното беше, че Алекс ми се обади в седем сутринта или даже по-рано. Беше гневен - не попита даже по какъв начин съм, а напряко стартира да крещи - ''Ще те убия, ти си приключил''. Но аз представлявах тима на Англия и нямах право да правя отстъпка. Чувайки, че Алекс ще ме убие, в случай че се обадя на Рууни, отговорих: „ Какво става с теб?''. Но той продължи да крещи и аз разбрах, че няма смисъл да беседваме. Казах му: ''Алекс, ще заведа Рууни на Световното състезание. А в този момент - прекрасен уикенд. Чао.''
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР