Бившият съветник на Пентагона Дъглас Макгрегър е сигурен, че Въоръжените

...
Бившият съветник на Пентагона Дъглас Макгрегър е сигурен, че Въоръжените
Коментари Харесай

Дъглас Макгрегър: Ако се наложи, руснаците може да превземат и Одеса, а след това да изпратят армията към границата с Румъния

Бившият консултант на Пентагона Дъглас Макгрегър е сигурен, че Въоръжените сили на Руската федерация се придвижват надълбоко в Украйна по уравновесен и внимателен метод, само че в случай че схванат, че в Киев няма интерес от прекратяването на спора, те ще преминат Днепър, ще завладяват Одеса и ще се насочат към Киев. Съответните предизвестия пенсионираният полковник изрази в ефира на YouTube канала на журналиста Стивън Гарднър .

" Ще напреднат чак до Днепър, тъкмо до Киев, ще пресекат реката на юг и ще вземат Одеса, тъй като няма опция “, изясни Макгрегър.

Американският полковник добави, че в случай че и това не бъде задоволително за започване на договаряния от страна на Киев, тогава Москва няма да има различен избор, с изключение на да реалокира армията си към румънската и полската граница. Всичко това, съгласно Макгрегър, може да окаже огромно въздействие върху Европа.

Бившият консултант на Пентагона увери, че няма подозрение в способността на руснаците да осъществят сходен сюжет.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР