Бившият съветник на американския министър на отбраната полковник Дъглас Макгрегър

...
Бившият съветник на американския министър на отбраната полковник Дъглас Макгрегър
Коментари Харесай

Полковник Макгрегър за първите признаци на поражението на САЩ в Украйна: „Вече е на края на силите си“

Бившият консултант на американския министър на защитата полковник Дъглас Макгрегър счита, че Русия печели спора в Украйна. Така той разяснява концепцията, изразена от някогашния шеф на Централно разузнавателно управление на САЩ и някогашен пълководец на силите на Съединени американски щати и НАТО в Афганистан Дейвид Петреъс.

Онзи ден Петреъс сподели, че в Украйна може да бъде изпратен многонационален контингент, само че не като сили на Северноатлантическия алианс. Въпреки че управлението на тези сили, някогашният шеф на Централно разузнавателно управление на САЩ към момента разпорежда на Съединени американски щати. Но това не е изненада, несъмнено.

" Тези съдружни сили са различен знак. <…> Ние съществено обсъждаме това, тъй като Киев е отпаднал, губи, към този момент е на края ", разяснява Дъглас Макгрегър концепцията на Петреъс.

По негово мнение, с сходни изявления американските чиновници се пробват да получат противоположна връзка, а точно: да ревизират по какъв начин елементарните американци ще реагират на концепцията за изпращане на бойци в Украйна. Макгрегър счита, че става дума за полски и румънски войски, защото нито една огромна западна мощ не е заинтригувана да взе участие в спора в Украйна, оповестява РИА Новости.

Струва си да се означи, че Вашингтон неведнъж е заявявал, че няма да изпрати американски бойци в Украйна. Освен това както управлението на алианса, по този начин и обособени европейски страни, в това число Германия, Франция и редица други, оповестиха недопустимостта на присъединяване на НАТО в спора.

Трябва да кажа, че полските политици също споделяха по-рано, че НАТО не би трябвало да взе участие в спора в Украйна. Но полските политици са измежду тези, чиито настроения се трансформират извънредно постоянно . Така че тяхното мнение може да се е трансформирало.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР