Бившият съветник на 45-ия президент на САЩ Доналд Андрю Джулиани

...
Бившият съветник на 45-ия президент на САЩ Доналд Андрю Джулиани
Коментари Харесай

Съветник на Тръмп със заявка за губернатор на Ню Йорк

Бившият консултант на 45-ия президент на Съединени американски щати Доналд Андрю Джулиани обмисля да се кандидатира за губернатор на щата Ню Йорк през 2022 година, оповестява ТАСС. Джулиани е бил специфичен асистент на президента в републиканската администрация на Тръмп и е бил публично виновен за връзките на Белия дом със спортисти . Според известия в медиите той постоянно е играел голф с някогашния американски президент и е получавал съвсем 100 000 $ годишно.
Андрю Джулиани е наследник на някогашния кмет на Ню Йорк Рудолф Джулиани, който в продължение на няколко години беше персонален юрист на Тръмп и изигра основна роля в оспорването на президентските избори през 2020 година „ Сериозно премислям тази опция “, сподели Андрю Джулиани за това, дали ще се кандидатира за губернатор на щата Ню Йорк. Той означи, че ще вземе дефинитивно решение този месец. Джулиани разясни, че към този момент е разискал опцията с Тръмп по-рано тази седмица. През последните месеци някогашният президент интензивно поддържа републиканците, които се стремят към разнообразни позиции.
 Губернатора на Уисконсин моли Тръмп да не върви в наежен поради полицейско принуждение град Губернатора на Уисконсин моли Тръмп да не върви в наежен поради полицейско принуждение град
Губернаторът на американския щат Уисконсин Тони Евърс написа публично писмо до президента Доналд Тръмп, призовавайки го да се откаже о...
Действащият губернатор на щата Ню Йорк Андрю Куомо, авторитетен либерален политик, беше забъркан в гръмък скандал. Няколко дами го упрекнаха в полов тормоз. Законодателите на щата организират производства, с цел да преценяват дали има задоволителна причина да лиши Куомо от пълномощията му като губернатор. Самият той декларира, че не има намерение да се пенсионира. Куомо отхвърля обвиняванията против него.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР