Бившият сътрудник на Геоложката служба в САЩ Итън Троубридж направи

...
Бившият сътрудник на Геоложката служба в САЩ Итън Троубридж направи
Коментари Харесай

Учен: Нибиру ще убие Земята

Бившият помощник на Геоложката работа в Съединени американски щати Итън Троубридж направи сензационно изказване в медиите, с което желае да предизвести човечеството за заплахата, която се доближава към Земята.

Троубридж работи повече от 10 години в американската държавна организация, където научил за системата Нибиру, която ще аргументи неизбежна злополука, написа "Дейли Стар ". Тази система се състои от кафява звезда-джудже и още седем други планети.

Според геолога, NASA са знаели за нейното доближаване още преди 30 години и дружно с другите държавни органи са влезнали в интрига, с цел да скрият нейното битие. "Ние бяхме инструктирани да проверим дали последното световно изменение в земния климат се дължи на действието на това небесно тяло ", споделя ученият пред изданието.

Според неговите думи, тази информация е засекретена - документите са фрагментирани, тъй че експертите, които работят с тях, не могли да схванат задачата на тази информация. Ученият свързва внезапното повишаване на морското ниво, смяната на температурата и топенето на полярния лед с въздействието на системата Нибиру върху Земята. Според него планетата X ще промени вечно нашата планета. "Нибиру ще убие Земята " декларира ученият.

През предходната година страховете от идния апокалипсис се усилиха след появяването на разнообразни предсказания в медиите. В същото време НАСА опроверга тази доктрина, като съобщи, че Нибиру не съществува. Междувременно, доста хора настояват, че са виждали тази планета, аматьорски фотоси и видеоклипове на мистериозното небесно тяло са оповестени в интернет.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР