Бившият сътрудник на Белия дом Касиди Хътчинсън призова американците да

...
Бившият сътрудник на Белия дом Касиди Хътчинсън призова американците да
Коментари Харесай

Касиди Хътчинсън дава мрачна причина защо „всички трябва да гласуват за Джо Байдън“

Бившият помощник на Белия дом Касиди Хътчинсън прикани американците да гласоподават за президента Джо Байдън през 2024 година, в случай че желаят демокрацията да продължи.

Хътчинсън, който е служил като основен асистент на някогашния шеф на кабинета на Тръмп Марк Медоус, беше запитан от Джен Псаки от MSNBC в понеделник по какъв начин би гласувала в хипотетичния мач сред Доналд Тръмп и Байдън.

„ Ще кажа че вратата ми е изцяло затворена за гласоподаване за Доналд Тръмп “, сподели Хътчинсън. „ И единствената причина, заради която няма да поддържа претендент сега, е, че към момента се надявам, че Доналд Тръмп няма да бъде номинираният през идната година. Мисля, че страната ни ще бъде на доста по-добро място като цяло. “

„ Но това, което ще кажа и аз, е, че мисля, че всеки би трябвало да гласоподава за Джо Байдън, в случай че желае нашата народна власт да оцелее, “ добави тя.

Хъчинсън е сериозен към Тръмп, откогато е служил в неговата администрация. Тя свидетелства пред комисията на Камарата на представителите на 6 януари предходната година за дейностите на някогашния президент към протеста в Капитолия на Съединени американски щати, спечелвайки укори и офанзиви от Тръмп и неговите поддръжници.

Оттогава тя разгласява записки, съдържащи неоправдателни изказвания за Тръмп и нейния опит от работа за него.

През септември тя сподели пред Джейк Тапър от CNN, че има вяра, че Тръмп „ е най-сериозната опасност, с която ще се сблъскаме за нашата народна власт през целия ни живот и евентуално в американската история “.

Въпреки че е изправен пред 91 закононарушения в четири наказателни обвинявания, Тръмп е на километри пред противниците си в анкетите за републиканската президентска номинация.

Свързани...

Консервативният специалист опровергава „ отличната “ докторска записка на Тръмп единствено с 1 дума

Маги Хаберман споделя за слуха „ Тъкър Карлсън като вицепрезидент “

Мехди Хасан саркастично подпалва смразяващите клетви на евентуалния Trump AG по отношение на Той

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР